KO BI REKAO DA JOJ JE 61 GODINA: Fatalna Violeta iz "Boljeg života" pokazala savršeno tijelo u kupaćem (FOTO)

Glumica je pozirala pored bazena, a njezina vitka figura i duge noge našle su se u prvom planu...

  • Žena

  • 25. Apr. 2024  25. Apr. 2024

  • 0

Lidija Vukićević, zvijezda serije "Bolji život", objavila je fotografiju na društvenim mrežama pa se prisjetila putovanja iz Zanzibara. Glumica je pozirala pored bazena, a njezina vitka figura i duge noge našle su se u prvom planu fotografije objavljene na Instagramu.

image  

Vukićević je uz crne kupaće gaćice sparila crnu majicu koju je zavezala oko struka. Na fotografiji se vidi da je zvijezda poprimila ljetni ten, a da ima 61 godinu malo tko može povjerovati. Iako nikada nije bila na dijeti za njezinu je formu zaslužan užurbani život kakav ima - trčanje s jedne predstave na drugu. Otkrila je i da ne ide u teretanu, ali da vježba kod kuće.

Za mladoliki je izgled istaknula važnost čitanja knjiga, ali onih s psihološkom tematikom. No, osim knjiga svoj mladoliki izgled održava kremama. Priznala je i da na sebe stavlja sve manje šminke - samo puder, ruž i rumenilo.

Kao što znamo, Vukićević se proslavila serijom "Bolji život" i ulogom Violete, a igrala je i u "Žikinoj dinastiji", "Lutalici" i nešto novijem filmu "Afterparti".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...