KAKVA DRAMA DO SAMOGA KRAJA: Arhitektica nadigrala svih petero lovaca u „Superpotjeri“ i osvojila čak…

U napetoj završnici ostalo joj je šest sekundi.

  • Show

  • 01. Maj 2024  

  • 0

Ana Brusić Batistić pobijedila je svih pet lovaca u novom izdanju Superpotjere i osvojila 20.000 eura.

Riječanka Ana Brusić Batistić u dvoboj s lovcima ušla je s osvojenih 1000 eura. Arhitektica je navela da bi osvojeni novac najradije iskoristila za putovanje na Island, no kako bi to za njezinu jednogodišnju kći Rozu moglo biti prenaporno, nagradu će iskoristi za putovanje u Laponiju.

Ponude lovaca bile su izdašne i Ana se odlučila boriti protiv svih petero za 20.000 eura i s 20 sekundi prednosti. U napetoj završnici ostalo joj je šest sekundi. Netačno je odgovorila na dva pitanja, a onda je Mladen odgovorio da je French Open (Roland-Garros) bez izgubljenog seta četiri puta osvojio Björn Borg, a ne Rafael Nadal.

Ana Brusić Batistić, Foto: Superpotjera/HRT

Ana nije znala da je Chelsea Clinton napisala "Knjigu hrabrih žena” - kazala je Hillary. Na pitanju koliko iznosi veličina svakog kuta kod jednostraničnog trokuta - izgubila je dosta vremena i prvo kazala 180, umjesto 60 stepeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...