TARIK GA JE BLIJEDO GLEDAO: Profesor u "MIlijunašu" imao tri džokera na raspolaganju, ali ih nije htio iskoristiti, kući je otišao sa...

Samostalno i sjajno igrao je sve do 10. pitanja.

  • Show

  • 03. Maj 2024  

  • 0

U novom izdanju kviza "Tko želi biti milijunaš", iznos od 150 eura osvojio Dražen Nemet, koji je pokušao samostalno odgovoriti na 10. pitanje iako je imao sva tri džokera na raspolaganju.

Dražen Nemet po zanimanju je profesor povijesti i engleskog i trenutno je zaposlen kao prevoditelj.  Samostalno i sjajno igrao je sve do 10. pitanja u kojem se tražila država Akapskog zaljeva kojoj je grad Aqaba jedina morska luka.

Iako je imao sva tri džokera na raspolaganju, Dražen je imao dvojbu i odlučio je sam odgovarati. Nažalost, odgovor pod B Izraelu nije bio tačan te je napustio kviz s osvojenih 150 eura.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...