PONOĆNA DRAMA U LOS ANGELESU: Hitne službe intervenisale nakon incidenta sa Britney Spears, iz hotela je izašla u šoku i bosa (FOTO)

Viđena je kako izlazi iz hotela bosa, u donjem rublju, umotana u deku dok pritom drži jastuk u rukama

  • Show

  • 03. Maj 2024  03. Maj 2024

  • 1

Hitne službe morale su reagirati na incident između Britney Spears i njezina dečka Paula Richarda Soliza u hotelu Chateau Marmont u Los Angelesu u četvrtak rano ujutro, potvrđuje Page Six. Izvori tvrde da je došlo do svađe između para dok su bili u luksuznom hotelu. Glasnogovornik Vatrogasne službe Los Angelesa Brian Humphrey potvrđuje za Page Six da je hitna pomoć pozvana u Chateau Marmont oko 12:42 ujutro.

"Primili smo poziv 911 s informacijom o povrijeđenoj odrasloj ženskoj osobi", kaže predstavnik vatrogasaca Los Angelesa. "Pozivatelj nije imao puno informacija o povredi. Poslali smo jedno vozilo na mjesto događaja."

Vozilo hitne pomoći stiglo je na mjesto događaja do 1:17 ujutro. Na poziv su reagirali samo vatrogasci, a policije nije bilo na terenu, prenose strani mediji.

Izvor je za Page Six rekao da je Spears, koja živi u obližnjem Thousand Oaksu u Kaliforniji, napustila hotel uz osiguranje i da je "sada kod kuće i na sigurnom". Odvojeni izvor blizak Spears (42) potvrđuje: "Ona je kod kuće i dobro je." Viđena je kako izlazi iz hotela bosa, u donjem rublju, umotana u deku dok pritom drži jastuk u rukama.

Nakon incidenta, izvori su za Page Six ekskluzivno rekli da su prijatelji pjevačice još uvijek jako zabrinuti zbog njezine veze sa Solizom, a jedan je prijatelj rekao: "On je loša vijest od samog početka."

U augustu 2023. počelo se pisati da se Spears "zbližava" sa Solizom, svojim bivšim održavateljem domaćinstva, ali upućeni su u to vrijeme također izjavili da su zabrinuti s obzirom na njegovu kriminalnu prošlost. Sudski zapisi, koje je Page Six prethodno dobio, pokazuju da je optužen za više prekršaja, pa čak i za kazneno djelo posjedovanja vatrenog oružja.

U srijedu se finalizirao razvod između Spears i njezina bivšeg supruga Sama Asgharija. Par je prekinuo u augustu prošle godine nakon 14 mjeseci braka.

"Britney okreće novu stranicu", rekao je izvor za Page Six ranije u četvrtak, te dodao da je razvod finaliziran "prijateljski" s obzirom na "strog predbračni ugovor".

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...