FENERBAHČE VIŠE NEMA PRAVO NA KIKS: Svako novo "saplitanje" Džekine ekipe značit će i da su...

(...) izgubili utrku sa najvećim rivalom.

  • Sport

  • 03. Maj 2024  03. Maj 2024

  • 0

Fenerbahce više nema pravo na kiks, svaki naredni kiks znači i izgubljenu trku za prvaka Turske od Galatasaraya.

Fenerahce u 33. kolu Superlige Turske gostuje u Konyi kod Konyaspora i jednostavno nemaju pravo na kiks. Na četiri kola do kraja Superlige Fenerbahce ne zavisi samo od sebe i uz njihove sve četiri pobjede potrebna su im dva kiksa Galatasaraya. Sve je manje onih koji vjeruju da se nešto može preokrenuti u šampionskoj trci, ali žele da se nadaju da je to moguće. 

Utakmica protiv Konyaspora igra se u ponedjeljak u 19 sati, a navijači sa nestprljenjem čekaju šta će spremiti trener Ismail Kartal i za koga će se odlučiti u samom vrhu napadu, Edina Džeku ili Michyja Batshuayija.

Kartal je iznenađujuće u derbiju protiv Besiktasa ostavio kapitena Fenerbahcea na klupi i Belgijancu podario šansu, koju je on iskoristio i postigao pogodak. Pričalo se o sukobu Kartala i Džeke, pa je čak i klub morao da se oglasi i poruči da nema mjesta takvim spekulacijama.

Kako piše Fanatik, Ismail Kartal će ovog ponedjeljka u tim vratiti Edina Džeku. Bh. napadač više odgovara za tip utakmice kakvu očekuju protiv Konyaspora.

Ipak, odgovor će se dobiti tek pred utakmicu u ponedjeljak, a bitnu ulogu će imati i treninzi do same utakmice.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...