POZNAT JOŠ JEDAN ČLAN STRUČNOG ŠTABA SERGEJA BARBAREZA: Radio je i u Želji i u Sarajevu

On je posljednji angažman imao u FK Željezničar gdje je stigao sa Nerminom Bašićem, ali i ostao poslije Bašićevog odlaska.

  • Sport

  • 03. Maj 2024  03. Maj 2024

  • 0

Još uvijek se kompletira stručni štab Fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

Kako je poznato, novi selektor Zmajeva je Sergej Barbarez, koji je i ranije bio želja navijača. Sada se želja ispunila i bit će zanimljivo vidjeti kako će se snaći Barbarez, a već tokom ljeta očekuju nas kvalitetne prijateljske provjere.

Barbarez će imati dovoljno vremena da na djelu pogleda veliki broj reprezentativaca, a istovremeno se riješava križaljka vezana za stručni štab. U stručnom štabu će biti sigurno Mirko Hrgović i Ninoslav Milenković, dok Zlatan Bajramović još uvijek čeka dozvolu od svog Karlsruhera.

Sa golmanima će raditi Siniša Mrkobrada i Kenan Hasagić, a Sportsport.ba nezvanično saznaje da će za video analizu biti zadužen Jasmin Kolašinac (35).

On je posljednji angažman imao u FK Željezničar gdje je stigao sa Nerminom Bašićem, ali i ostao poslije Bašićevog odlaska.

Radio je i sa Brunom Akrapovićem s kojim su Plavi nedavno raskinuli saradnju, pa je i Kolašinac napustio Grbavicu.

Kolašinac je radio i u Akademiji FK Sarajevo, te FK Olimpik i NK Metalleghe BSI. Relativno mlad je završio igračku karijeru, a zatim zaplovio u trenerske vode. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...