DURAKOVIĆ OBJAVIO JEZIV SNIMAK SA SNSD-ovog SKUPA: Iz zvučnika je treštalo - "Oj Ćamile nisi više glavni, pobedio narod pravoslavni!" (VIDEO)

Originalni autor pjesme je srpski nacionalistički ratnohuškački muzičar Baja Mali Knindža, koju je lokalni muzičar "prilagodio" aktuelnim političkim odnosima u BiH. 

  • Vijesti

  • 03. Maj 2024  03. Maj 2024

  • 12

Potpredsjednik Republike Srpske i bivši načelnik Srebrenice Ćamil Duraković objavio je danas na svom Twitter profilu snimak sa jednog stranačkog skupa SNSD-a održanog u Osnovnoj školi u Skelanima.

Duraković nije naveo kada je ovaj snimak nastao.

"Sav jad i čemer politike Milorada Dodika ogleda se u ovom videu. Osnovna škola u Skelanima sa prigodnim edukativno-zabavnim programom. 'Cela Srpska Republika diže ruku za Dodika. Ooj Ćamile nisi više glavni, pobedio narod pravoslavni' – ko nas je kleo, nije dangubio", napisao je Duraković na Twitteru. 

Originalni autor pjesme je srpski nacionalistički ratnohuškački muzičar Baja Mali Knindža, koju je lokalni muzičar "prilagodio" aktuelnim političkim odnosima u BiH. 

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...