ĐURBUZOVIĆEV RECEPT ZA USPJEH: "Bili smo u 'kanalu', ali ima tu i srca i..."

Komentar poslije meča, dao je i kako ga mnogi nazivaju “vojnik” Željezničara Dino Đurbuzović, koji se zahvalio igračima što su shvatili, kako navodi, šta znači igrati za Željezničar.

  • Sport

  • 03. Maj 2024  

  • 0

Fudbaleri Željezničara pobijedili su Tuzla City u 30. kolu šampionata Bosne i Hercegovine, te i matematički osigurali opstanak u ligi.

Komentar poslije meča, dao je i kako ga mnogi nazivaju “vojnik” Željezničara Dino Đurbuzović, koji se zahvalio igračima što su shvatili, kako navodi, šta znači igrati za Željezničar.

“Drago mi je što smo ispunili cilj, zahvaljujem navijačima na podršci. Imali smo teške utakmice i bili smo žargonski rečeno ‘u kanalu’. Svi su mislili da ćemo ispasti, ali ima tu i srca i ljubavi prema Željezničaru. Igrači su nas prihvatili, odigrali su borbeno i lepršavo i hvala im”, naveo je Đurbuzović.

Ogdovorio je Đurbuzović i šta je bio recept Željinog povratka na pravi kolosjek.

“Znaju igrači šta je FK Željezničar, ali im je trebalo da “‘uđe” u glavu. Na tome smo prvo radili. Željo je uvijek igrao do noge, pas igru, ali to smo izgubili. Uspjeli smo to vratiti, a igrači su stručni štab i mene prihvatili sjajno i ispunili naše zamisli”, zaključio je trener Željezničara.

(N1)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...