OSUMNJIČENI JE PRIVEDEN: Ukrajinac nasmrt izboden u Budimpešti

Mađarska policija izvijestila je kako je 1. svibnja oko 1 sat po lokalnom vremenu 44-godišnji državljanin Kazahstana nakon svađe nekoliko puta nožem ubo 48-godišnjeg Ukrajinca.

  • Hronika

  • 03. Maj 2024  

  • 0

Ukrajinski državljanin preminuo je od posljedica napada nožem u glavnom gradu Mađarske, a osumnjičenik je priveden, potvrdilo je ukrajinsko ministarstvo vanjskih poslova.

Mađarska policija izvijestila je kako je 1. svibnja oko 1 sat po lokalnom vremenu 44-godišnji državljanin Kazahstana nakon svađe nekoliko puta nožem ubo 48-godišnjeg Ukrajinca.

“Žrtva je zadobila tako teške ozljede da je preminula na mjestu”, stoji u policijskom priopćenju. Incident se dogodio u spavaonici za zaposlenike prijevozničke tvrtke, prenosi Kyiv Independent. U tijeku je istraga nakon koje bi trebalo biti poznato više informacija.

Ukrajinski dužnosnici objavili su kako je uspostavljen kontakt s rodbinom preminulih i da stalno komuniciraju s mađarskim vlastima. Ovo je još jedan slučaj nasilne smrti ukrajinskog državljanina u inozemstvu.

Dva ukrajinska vojnika izbodena su na smrt krajem travnja tijekom rehabilitacije u njemačkom gradu Murnau am Staffelsee. Za zločin je osumnjičen ruski državljanin. Njemačka policija izvijestila je u veljači o uličnom napadu nožem na dvojicu ukrajinskih košarkaša u Njemačkoj. 17-godišnji Volodimir Jermakov i 18-godišnji Artem Kozačenko umrli su u bolnici od ozljeda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...