„ON JE UPRAVO OBJAVIO RAT KINI…“: Pljušte reakcije sa svih strana na video u kojem Aleksandar Vučić govori kineski…

Video je ponovo aktueliziran nakon posjete kineskog predsjednika Xi Jinpinga Beogradu, a u nastavku pogledajte nekoliko urnebesnih komentara!

  • Regija

  • 09. Maj 2024  

  • 5

Društvenim mrežama širi se snimka iz 2019. godine kada je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio svoju posjetu Kini. U video snimku iste godine objavljenom na Instagramu Vučić govori na kineskom jeziku.

“Ovim putem želim da potvrdim svoju posjetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsjednik Xi posjetiti Srbiju krajem sljedeće godine. Želim da zahvalim predsjedniku Xiju na njegovom vodstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posjetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinit ćemo sve da se osjećate kao kod kuće”, navodi se na stranici Budućnost Srbije uz video Vučića koji govori na kineskom.

Video je ponovo aktueliziran nakon posjete kineskog predsjednika Xi Jinpinga Beogradu, a u nastavku pogledajte nekoliko urnebesnih komentara!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...