TUZLA POBOLJŠAVA STATUS ROMA: Stipendije za učenike romske nacionalnosti i ostalih manjina

Konkurs je objavljen 7.5.2024. godine i ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja na internet-stranici Ministarstva obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona.

  • Društvo

  • 09. Maj 2024  

  • 0

Na osnovu člana 11. Odluke o utvrđivanju uslova, kriterija, postupka i načina isplate za dodjelu stipendija redovnim učenicima srednjih škola romske nacionalnosti i ostalih nacionalnih manjina u školskoj 2023/2024. godini, broj: 10/1-11-009935-1/24 od 30.4.2024. godine, Ministarstvo obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona, raspisuje konkurs za dodjelu stipendija redovnim učenicima srednjih škola romske nacionalnosti i ostalih nacionalnih manjina u školskoj 2023/2024. godini

Konkurs je objavljen 7.5.2024. godine i ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja na internet-stranici Ministarstva obrazovanja i nauke Tuzlanskog kantona. Prijave na Konkurs sa potrebnom dokumentacijom šalju se putem pošte preporučeno ili lično na adresu Centralne pisarnice kantonalnih organa uprave – ulica Fra Grge Martića 8, 75000 Tuzla, sa naznakom „Prijava na Konkurs za dodjelu stipendija za učenike srednjih škola“.

Prijava na Konkurs se šalju isključivo na prijavnom obrascu koje možete preuzeti, kojeg možete preuzeti ovdje.

Bodovanje kandidata se vrši u skladu sa Odlukom o utvrđivanju uslova, kriterija, postupka i načina isplate za dodjelu stipendija redovnim učenicima srednjih škola romske nacionalnosti i ostalih nacionalnih manjina u školskoj 2023/2024. godini.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...