BISER SVJETSKOG NOGOMETA: Novi ugovor za Barcino čudo od djeteta, odštetna klauzula je ogromna

Katalonac je pozvan u špansku reprezentaciju nakon samo desetak utakmica koje je odigrao profesionalno, a trebao bi biti na popisu La Roje za Euro u Njemačkoj.

  • Sport

  • 09. Maj 2024  

  • 0

Mladi španski nogometaš Pau Cubarsi (17) produžio je ugovor s FC Barcelonom do 2027., objavila je Barça u četvrtak.

"FC Barcelona i stoper Pau Cubarsí postigli su dogovor o produljenju njegovog ugovora, koji će ga vezati za klub do 30. lipnja 2027.", piše katalonski klub, dodajući da će njegova otkupna klauzula iznositi 500 miliona eura.

Mladić koji je potekao La Masiji je, uz 16-godišnjeg napadača Lamine Yamala, novo lice pomlađene Barçe.

Pau Cubarsi, kojeg je prošlog januara trener Xavi Hernandez uvrstio u prvi sastav, doživio je meteorski uspon etablirajući se kao starter praktički od svog profesionalnog debija, pokazujući veliku zrelost za svoju mladu dob.

Katalonac je pozvan u špansku reprezentaciju nakon samo desetak utakmica koje je odigrao profesionalno, a trebao bi biti na popisu La Roje za Euro u Njemačkoj.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...