VELIKI TALENAT IZ ČAPLJINE POJAČAVA DINAMO ZAGREB: Ima predispozicije za prestići "Neretvine" najbolje igrače...

Skauti Dinama odmah su prepoznali talenta.

  • Šareni svijet

  • 09. Maj 2024  09. Maj 2024

  • 0

Noa Tadić (14), čudo od djeteta iz Čapljine koji je član Neretve, trebao je ovog ljeta u Šahtar s kojim je zimus bio na pripremama u Turskoj i nastupio za njihov U 19 tim.

Sve je bilo dogovoreno s Darijom Srnom koji je iz Metkovića, no ovoga ljeta će "stroj za golove" ipak u Dinamo, od 1. jula postaje član maksimirskog kluba, piše Germanijak.

Ove sezone je za pionire Neretve postigao 45 golova i upisao više od 30 asistencija, radi se o iznimnom talentu koji ima predispozicije za prestići Neretvine najbolje igrače u novijoj povijesti, a to su Srna i Bruno Petković.

Krasi ga sjajna ljevica i osjećaj za golove te asistencije što je prepoznao Dinamo, za dječaka je u ovom trenutku bolje da ne ide u ratom zahvaćenu Ukrajinu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...