VUČIĆ NADMAŠIO SEBE: "Stvorili smo novo lice Srbije, za nas neuspjeh ne postoji..." (VIDEO)

"Od zemlje u koju niko nije polagao nadu, došli smo do zemlje koja je među najboljima po stopi rasta u Evropi i stvorili novo lice Srbije za koju neuspjeh ne postoji kao opcija", poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić povodom tri godine od polaganja zakletve i stupanja na dužnost predsjednika Srbije

  • Regija

  • 31. Maj 2020  

  • 2

- Hvala vam što ste razumjeli da samo teškim radom možemo da mijenjamo stvari. Kilometri koje smo izgradili, svi oni koje ćemo tek izgraditi, su kilometri naše slobode, našeg mira i naše snage - napisao je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav", prenosi RTS.


To su dionice naše volje i naših snova, to su putokazi zrelosti, jedne države i jednog naroda, ističe predsjednik Srbije.

- Za nas neuspjeh ne postoji, kao opcija. Za nas su mir i stabilnost jedini izbor. Danas smo dio demokratskog i slobodnog svijeta. Hvala vam na povjerenju da budućnost Srbije gradimo zajedno - poručio je Vučić u objavi.

Uz poruku je objavio i video koji ilustruje najvažnije momente tokom protekle tri godine njegovog mandata od momenta polaganja zakletve, do danas.

U snimku se mogu vidjeti susreti Vučića sa najvišim svjetskim liderima, otvaranje brojnih fabrika u Srbiji, gradilišta, novi putevi, bolnice....

Prikazani su i susreti Vučića sa građanima, radnicima, uz poruku predsjednika: "Hvala na povjerenju".




Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...