JOŠ JEDAN MILE U POLITICI: Pjevač legendarnog "Hladnog piva" bit će na izbornoj listi u Hrvatskoj

Listu 7. izborne jedinice nosit će Rada Borić, a Kekin će biti na 14. mjestu.

  • Estrada

  • 06. Jun. 2020  06. Jun. 2020

  • 0

Lijevo-zelena koalicija, predvođena platformom Možemo!, predstavila je danas svoje kandidate za 7. izbornu jedinicu, među kojima je i Mile Kekin, pjevač zagrebačke grupe "Hladno pivo".

Listu 7. izborne jedinice nosit će Rada Borić, a Kekin će biti na 14. mjestu. Mile Kekin rekao je da se priključio toj platformi i koaliciji, jer su se tokom ovih nekoliko godina u Gradskoj skupštini dokazali i opravdali njegovo povjerenje, prenose agencije.

Još je davno on otpjevao: "Politika me u životu uvijek pratila u stopu/Bacala duge sjene uvijek kad mi krene/Od radnih akcija, stabilizacija i rata/Privatizacija i zatvorenih vrata, tvornica/Oduvijek mi za petama..."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...