POLICAJAC IZ FUP-a PRONAŠAO NOVAC: Obavijestio vlasnika, a on ni nakon osam dana nije došao po njega...

Putem Facebooka je vlasnik izgubjenog novca pozvan da dođu u sužbene prostorije PS Gračanica, kako bi mu novac bio uručen, s tim da mora reći tačnu sumu novca kojeg je izgubio.

  • Hronika

  • 06. Jun. 2020  

  • 0

Gračanlijama je još u sjećanju ljudski gest sugrađanina Mirsada Klobodanovića Miška (63), koji je 17. februara ove godine, na kupi gradskog parka pronašao novčanik, pozamašnu sumu novca i lična dokumenta.

On se ni jednog trenutka nije dvoumio, već je novčanik predao u Policijsku stanicu u Gračanici. Istog dana, novčanik je predat vlasniku.

Prije osam dana, tačnije 29. maja ove godine, uposlenik u Policijskoj stanici u Gračanici na području Gračanice, pronašao je određenu sumu novca. Putem Facebooka je vlasnik izgubjenog novca pozvan da dođu u sužbene prostorije PS Gračanica, kako bi mu novac bio uručen, s tim da mora reći tačnu sumu novca kojeg je izgubio.

- Ali, vlasnik se ne javlja, niti dolazi po novac – kažu u PS Gračanica.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...