PREDSJEDNICA SKUPŠTINE SRBIJE PRIMLJENA U COVID BOLNICU: U teškom stanju, nakon žurke u kojoj je Vučićev SNS slavio "istorijsku pobjedu"...

Nakon izbora 21. juna u štabu naprednjaka održana je “žurka” kojom su članovi SNS, funkcioneri i simpatizeri stranke proslavili još jednu, kako su rekli, istorijsku pobjedu.

  • Regija

  • 26. Jun. 2020  26. Jun. 2020

  • 0

Predsjednica Skupštine Srbije i visoka funkcionerka Srpske narodne stranke Maja Gojković, primljena je u kovid bolnicu KBC "Bežanijska kosa", ima upalu pluća i čeka rezultate testa na koronavirus.

Gojković je smještena u apartmanima koji se nalaze na trećem spratu bolnice.

Ovu informaciju za Nova.rs  potvrdila su dva nezavisna izvora.

Podsjećamo, nakon izbora 21. juna u štabu naprednjaka održana je “žurka” kojom su članovi SNS, funkcioneri i simpatizeri stranke proslavili još jednu, kako su rekli, istorijsku pobjedu.

alt  alt  

U slavljeničkom raspoloženju, uz trubače, hranu i piće funkcioneri SNS su se međusobno grlili i čestitali pobjedu, igralo se i kolo, a ono što su svi zapazili jeste da većina naprednjaka tada nije imala ništa od zaštitne opreme, osim bivšeg ministra kulture Ivana Tasovca, koji je u štab stranke došao sa maskom i rukavicama.

Inače, v. d. direktorka KBC “Bežanijska kosa” dr Marija Zdravković je na upravo završenim lokalnim izborima bila prva  na listi SNS-a za odbornike Skupštine Opštine Novi Beograd.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...