STAMPEDO NAKON UKIDANJA MJERA SAMOIZOLACIJE: Nećete vjerovati koliko je BH. GRAĐANA ZA SAMO DVA DANA ušlo u Hrvatsku

Prije puta, bh. građani prvo moraju ispuniti online dokument putem aplikacije entercroatia.mup.hr.

  • Vijesti

  • 03. Jul. 2020  03. Jul. 2020

  • 1

Više od 30.000 građana Bosne i Hercegovine ušlo je u Hrvatsku u prva dva dana nakon što je susjedna zemlja ponovo otvorila granice sa našom državom.

Hrvatska je 25. juna uvela dvosedmičnu izolaciju za sve osobe koje dolaze iz BiH zbog pandemije koronavirusa, čime je praktično zaustavila sve one koji su htjeli putovati u ovu državu.

No, odluka je povučena 30. juna, kada je Hrvatska ukinula izolaciju za bh. građane koji žele ići u susjednu državu. Prije puta, bh. građani prvo moraju ispuniti online dokument putem aplikacije entercroatia.mup.hr. Ova odluka Zagreba ponovo će biti razmatrana 15. jula.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...