"JA SAD LETIM…“: Vučić se obratio naciji iz aviona, šokiran je prizorima iz Novog Sada…

"Dragi građani, obećao sam vam da ćemo umeti da zaštitimo mir i stabilnost uprkos kriminalnim, huliganskim nasilničkim napadima kojima smo svi šokirani", rekao je Vučić.

  • Regija

  • 09. Jul. 2020  09. Jul. 2020

  • 1

On je u videoporuci naveo da je šokiran, jer u Novom Sadu 1941. godine u napadu nacista nije oštećena Gradska kuća u tom gradu, ali u sinoćnim demonstracijama jeste.

"Samo molim sve naše ljude da i u Beogradu, i Novom Sadu i svim drugim gradovima, da se ne suprotstavljaju batinašima, to ćemo da radimo mi kao država", poručio je Vučić.

Dodao je da će Srbija sačuvati mir te da predaja nikada nije bila opcija.

"Ja sad letim za Pariz, da se borim za našu Srbiju. Vidimo se uskoro, Srbija pobeđuje", naveo je Vučić.

   

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...