AKO SMIJE, NEKA ODGOVORI: Felix Sturm poručio Neueru - "Uvijek će se zvati Bosna i Hercegovina!"

Manuel Neuer, golman Bayerna i njemačke reprezentacije, ljetuje ovih dana u Hrvatskoj i kaže da je očaran prirodnim ljepotama ove zemlje. Slavni golman brzo se sprijeteljio sa mještanima jednog mjesta u blizini Dubrovnika pa je u jednom lokalu zapjevao s njima kontroverzni hit "Lijepa li si" fašistički nastrojenog pjevača Marka Perkovića Thompsona. 

  • Društvo

  • 14. Jul. 2020  14. Jul. 2020

  • 0

Na iznenađenje svih, Neuer je znao riječi Thompsonove pjesme u kojoj se kao dio Hrvatske spominje i zločinačka paradržavna tvorevina Herceg-Bosna kroz stihove "Herceg-Bosno, srce ponosno".

O Neuerovom ponašanju, oglasio se i Adnan Ćatić, bh. bokser koji nastupa pod zastavom Njemačke i imenom Felix Sturm.

"Uvijek će se zvati Bosna i Hercegovina i ne može nijedna pjesma to promijeniti bez obzira na to što je pjeva Manuel Neuer", napisao je Ćatić na Instagramu.

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...