CRNOGORCI OTVARAJU GRANICE ZA RUSE I AZERBEJDŽANCE: Evo koliko bi crnogorska privreda mogla profitirati od gostiju iz ove dvije zemlje

Crna Gora otvorit će granice za državljane Rusije i Azerbejdžana, odlučilo je Koordinaciono tijelo Vlade Crne Gore za zarazne bolesti.

  • Regija

  • 04. Avg. 2020  04. Avg. 2020

  • 0

Ruski turisti, međutim, neće moći da dođu u Crnu Goru dok Rusija ne ukloni Crnu Goru s liste zemalja u koje je Rusima zabranjen odlazak.

Prema odluci Koordinacionog tijela, lista zemalja iz kojih je ulazak u Crnu Goru moguć bez testa i karantina, bit će ažurirana sutra i na njoj će biti Rusija i Azerbejdžan.

Crnogorski turistički zaposlenici procjenjuju da bi odluka nadležnih da otvori granice za Ruse mogla donijeti crnogorskoj privredi od 200 do 250 miliona eura do oktobra.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...