VOJIN MIJATOVIĆ, DIREKTNO: „Ne slavim 9.januar, slavim Dan nezavisnosti i Dan državnosti. SDA-u smeta Srbin koji voli BiH…“ (VIDEO)

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović gostovao je u programu Face televizije.

  • Politika

  • 09. Avg. 2020  09. Avg. 2020

  • 2

-Vučić uvijek pred izbore pozove nesretnike iz opozicije i malo ih pomiluje po glavi; Oni su veći Srbi od Dodika; Opozicija nije htjela s SDP-om na izbore u Banjoj Luci;

Draška podržati, razlikuje se od PDP-a. Vučić glumi šerifa po regionu, a ima probleme u svom dvorištu; Amerikanci da prestanu sarađivati sa Dodikom, Bakirom i Čovićem. Kriju se iza njihovog kriminala;

Ludaci iz Kriznih štabova nas politički i zdravstveno vode u potop. Ne slavim 9.januar, slavim Dan nezavisnosti i Dan državnosti. SDA-u smeta Srbin koji voli BiH; - samo su neke od izjava Vojina Mijatovića.

Pogledajte video...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...