VRELA NOĆ U MOSTARU: „Vatreni“ doček nogometašima Zrinjskog nakon poraza od Veleža…

Navijači Zrinjskog dočekali su sinoć pred klupskim prostorijama nogometaše ovog kluba nakon poraza u mostarskom derbiju od ljutog rivala Veleža.

  • Hronika

  • 09. Avg. 2020  09. Avg. 2020

  • 0

Navijačima višestrukog prvaka Bosne i Hercegovine nije se svidio način na koji su igrači Zrinjskog odigrali derbi u kojem se poraženi rezultatom 2:0.

Stoga su odlučili ''obaviti razgovor s igračima'', a kako prenosi portal Bljesak.info ''najviše im se zamjera nedostatak ideje, pa i žara, a neki od vatrenijih navijača odlučili su im zamjerke prenijeti i uživo''.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...