MAFIJAŠKI OBRAČUN U BEOGRADU: Ranjen rođak bivšeg pripadnika „Zemunskog klana“ Ljubiše Buhe Čumeta, napadač sa fantomkom na glavi prišao mu na benzinskoj pumpi…

Rođak svjedoka saradnika u procesu protiv kriminalnog "Zemunskog klana" Ljubiše Buhe Čumeta, N.B. ranjen je iz vatrenog oružja u glavu, prenijeli su beogradski mediji.

  • Hronika

  • 09. Avg. 2020  09. Avg. 2020

  • 0

Kako prenosi Kurir, slučaj se odigrao u Surčinu, na benzinskoj pumpi, kada je N.B. nepoznati napadač sa fantomkom na glavi prišao i ispalio metak u predjelu glave.

Kako se saznaje, napadač je pucao iz lovačke puške sačmarice.

N.B. je kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu. Njegovo stanje za sada nije poznato.

Ljubiša Buha bio je svjedok saradnik u postupcima protiv kriminalnog "Zemunskog klana". Kaznu je izdržavao zbog krivičnog djela prikrivanja, ugrožavanja sigurnosti pripadnika obezbjeđenja njegove bivše supruge Milana Ljubenovića, kao i za sprečavanje i ometanje dokazivanja svojoj tadašnjoj supruzi Ivani Buhi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...