DRAMA U BIJELOJ KUĆI: Tajna služba izvela Trumpa s konferencije za medije zbog pucnjave, pogledajte šta se događalo s predsjednikom SAD-a… (VIDEO)

Donalda Trumpa iz prostorija za informiranje medija Bijele kuće iznenada je otpratio agent američke tajne službe.

  • Svijet

  • 11. Avg. 2020  11. Avg. 2020

  • 0

Predsjednik SAD-a bio je na podiju i govorio o glasanju putem e-pošte i koronavirusu kada mu se približio čovjek u sivom odijelu sa slušalicom.

“Oh, OK”, rekao je Trump nakon što su ga ispratili iz prostorije.

Od novinara se tražilo da ostanu u prostoriji za konferencije.

Trump se ubrzo vratio u ovu prostoriju da bi završio konferenciju.

"Fox News" javio je da je došlo do pucnjave u 17. ulici i aveniji Pennsiyvanija, koja je na korak od kapije Bijele kuće, a Trump je rekao da je neko prevezen u bolnicu.

“Želio bih da zahvalim Tajnoj službi na njihovom uvijek brzom i vrlo efikasnom poslu, ali stvarno je pucnjava i neko je odveden u bolnicu. Ne znam u kakvom je stanju osoba. Vidjet ćemo šta se dešava”, rekao je Trump.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...