UŽAS U ZENICI: Muškarac ranjen u nogu, u isto vrijeme u sudaru s policijom povrijeđen motociklist...

Zeničanin H. Č. ranjen je u noge nakon što je u ponedjeljak u 23.10 sati u zeničkom naselju Babina Rijeka više hitaca ispaljeno iz vatrenog oružja.

  • Hronika

  • 11. Avg. 2020  11. Avg. 2020

  • 0

Pucnjava se dogodila na platou blizu zeničkih bazena, a stanje ranjenog još nije poznato, kao ni vrsta oružja koja je upotrijebljena, te koliko je hitaca ispaljeno. 

Sinoć je zenička policija privela jednu osobu koja se dovodi u vezu s ranijom pucnjavom, u kojoj je poginuo jedan Zeničanin.

Oko 23 sata dogodio se još jedan incident, a prema prvim informacijama, na Odmutu je povrijeđen motociklist nakon što je došlo do sudara između njega i policijskog vozila. Nije poznat identitet povrijeđenog, kao ni stepen povreda, piše Zenicablog.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...