DETALJI ZLOČINA KOJI JE ŠOKIRAO SARAJLIJE: Jezive scene u stanu, komšije kažu, zlo se moralo dogoditi, jer...

Komšije kažu da su čuli lupanje, ali da nisu obraćali pažnju, jer su buka, vriska i brojne svađe i ranije dopirali iz stana Garaplija, zbog čega su nerijetko intervenirali i policajci, a epilog je ubistvo supruge Sadžide i pokušaj samoubistva Muharema.

  • Hronika

  • 22. Sep. 2020  22. Sep. 2020

  • 0

Ubistvo i pokušaj samoubistva u porodici Garaplija šokiralo je stanare ulice Hašima Spahića na broju 7 u Ilijašu, gdje je sinoć oko 21 sat Muharem Garaplija nožem izmasakrirao suprugu Sadžidu, nakon čega je pokušao da presudi i sebi.

S teškim povredama je prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje mu se ljekari bore za život.

Komšije kažu da su čuli lupanje, ali da nisu obraćali pažnju, jer su buka, vriska i brojne svađe i ranije dopirali iz stana Garaplija, zbog čega su nerijetko intervenirali i policajci.

- Svađali su se međusobno, ali i zbog problematičnog sina - kažu komšije.

Upravo je sin alarmirao policiju, jer mu niko nije otvarao, a ključ je bio u bravi s unutrašnje strane pa nije mogao da otvori vrata. To je bio dovoljan alarm da nešto nije uredu.

Svjedoci kažu da su alarmirani i vatrogasci, koji su preko balkona ušli u stan.

Prizor u stanu šokirao je policajce, piše "Oslobođenje".

- Čula sam policajca kako govori da je ona mrtva, a da suprug, čije je tijelo bilo pored njenog, daje znakove života - prepričavaju komšije.

- Teško su i živjeli i zlo se moralo dogoditi - zaključile su komšije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...