KAO DA JE VUČIĆEV POTRČKO: Mićo Mićić štanca zahvalnice svom novom šefu iz Laktaša; Dodik je prvo bio kum, a sada će dobiti i...

Očito je kod Mićića proradio strah da je njegova uloga u Bijeljini završena pa štancanjem priznanja za razne praznike, kojih, hvala Bogu, ima dosta, pokušava da se što više dodvori i umili novom šefu iz Laktaša, piše BN TV.

  • Mini market

  • 22. Sep. 2020  22. Sep. 2020

  • 0

Nakon što je ove godine bio kum Bijeljine povodom Pantelina, koji se svečano obilježava 9. augusta, Milorad Dodik dobit će još jedno priznanje ovog grada za izuzetan doprinos razvoju lokalne samouprave i zalaganje za gradnju vitalnih infrastrukturnih projekata.

Zanimljvo je da je Dodik u nepuna dva mjeseca postao najvažniji čovjek Bijeljine, kojem je pripala čast da bude "kum Bijeljine", a postat će i ovogodišnji dobitnik najvišeg priznanja ovog grada - Povelje grada koja se dodjeljuje povodom Dana grada, 24. septembra, kojim se proslavlja oslobođenje Bijeljine od fašističkog okupatora u Drugom svjetskom ratu. Iako je u obrazloženju tog visokog priznanja Bijeljine naznačeno da je Dodik napravio izuzetan doprinos razvoju lokalne samouprave i zalaganje za izgradnju vitalnih infrastrukturnih objekata, svi znaju da je do priznanja i zahvalnica Dodiku došlo nakon koaliranja s gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem, koji je bez izbora vlast SDS-a u tom gradu predao u ruke SNSD-u.

Očito je kod Mićića proradio strah da je njegova uloga u Bijeljini završena pa štancanjem priznanja za razne praznike, kojih, hvala Bogu, ima dosta, pokušava da se što više dodvori i umili novom šefu iz Laktaša.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...