POTVRDILA SEBIJA IZETBEGOVIĆ: Mali broj testiranih, najviše zaraženih u Sarajevu, preminulo čak...

Inače, 68 uposlenika KCUS-a pozitivno je na Covid-19, a 30 ih je u izolaciji.

  • Vijesti

  • 17. Dec. 2020  17. Dec. 2020

  • 0

U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu tokom noći na koronavirus testirano je 310 uzoraka, od kojih su 64 pozitivna.

Prof. dr. Sebija Izetbegović, generalna direktorica KCUS-a, kazala je da su u Kantonu Sarajevo registrovane 44 novoozaražene osoba, u Travniku devet, u Kaknju tri, u Visokom i Zavidovićima po dvije te po jedna novozaražena osoba u Bosanskoj Krupi, Maglaju, Busovači, Bugojnu i Fojnici.

Nažalost, šest osoba je izgubilo bitku s koronom.

U klinikama KCUS-a smješteno je ukupno 196 Covid-bolesnika, dok je 35 na intenzivnoj njezi. U Klinici Podhrastovi nalazi se 70 oboljelih od korone, a u težem stanju je još 15 osoba.

Inače, 68 uposlenika KCUS-a pozitivno je na Covid-19, a 30 ih je u izolaciji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...