PJEVAČ IZ SRBIJE NEPREPOZNATLJIV: Pogledajte na šta liči Darko Lazić nakon rigorozne dijete

Smršavio je 88 kilograma, jer mu je kilaža onemogućavala kretanje. 

  • Estrada

  • 21. Jan. 2021  21. Jan. 2021

  • 0

Srbijanski pjevač Darko Lazić (28) mnoge je iznenadio svojom transformacijom. Smršavio je 88 kilograma, jer mu je kilaža onemogućavala kretanje. 

- Smršao sam 88 kilograma i hoću još desetak. Sada mi u komentarima pišu da sam anoreksičan, a prije su me prozivali i govorili da sam debeli vepar. Ne odgovara im kada sam mršav, ali niti kada sam debeo. Verojatno ću im odgovarati kada budem prestao disati - rekao je Lazić u emisiji "Šok Tok" pa dodao kako se nikad nije osjećao bolje. 

24sata

Foto: Instagram

- Nikada nisam bio sretniji. Moje zdravstveno stanje je bilo toliko loše pa sam dva puta dnevno morao piti tablete za smirenje. No, sada sam dobro. Čak i moj sin jede više. On pojede jedno jaje, a ja samo pola - našalio se pjevač. 

24sata

Foto: Instagram

Za Darkovo gubljenje kilograma zaslužna je operacija smanjivanja želuca.

- Nisam imao nikakve posledice od operacije, ništa me nije bolelo. Imao sam nekoliko malih rezova na stomaku. U početku sam nekoliko dana pio vodu, a posle sam smeo jesti samo kaše. Jedva sam mogao i to pojesti. Uzmem nekoliko zalogaja i sit sam - ispričao je Lazić. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...