KAMALA HARRIS POKRENULA MODNI TREND: Žene širom svijeta u njenu čast nose starke i bisere

Bivša senatorka Californije i novoizabrana potpredsjednica SAD-a, osim velikim političkim utjecajem, može se pohvaliti i onim modnim, baš poput nove američke prve dame Jill Biden.

  • Show

  • 21. Jan. 2021  22. Jan. 2021

  • 0

Samo ove sedmice pretrage modnih kupaca diljem svijeta za modelima kultnih tenisica starki, kakve na naslovnici Voguea nosi američka potpredsjednica Kamala Harris, na modnoj tražilici Lyst porasli su za 233 posto. Svega nekoliko dana uoči svečane inauguracije modni kupci širom svijeta najviše su pretraživali starke i biserni nakit koji je postao zaštitni znak novoizabrane potpredsjednice SAD-a. 

Prema novom izvještaju Lysta, nakon javnog nastupa Kamale Harris i prve dame Jill Biden u noći uoči svečane inauguracije uočen je značajan porast potražnje za komadima nadahnutim njihovim modnim odabirima.

U manje od 24 sata, pretraživanja kupaca za kaputima s potpisom njujorškog brenda Pyer Moss u kakvom pojavila nova potpredsjednica SAD-a porasle su za 734 posto, dok su pregledi kupaca za ostalim komadima s potpisom brenda dizajnera Kerbyja Jean- Raymonda porasli za 127 posto.

Kupci posljednjih dana pokazuju veliki interes i za bisernim nakitom kakvog preferira nositi 56- godišnja Harris, a da je njezin modni utjecaj uistinu velik dovoljno govori i podatak o tome da su brojne žene u njezinu čast na dan inauguracije odlučile nositi starke i bisere, što je na društvenim mrežama zabilježeno hashtagom #chucksandpearls.

 Istodobno potražnja za odjevnim komadima ljubičaste boje skočila je za 655 posto, dok su ljubičasti kaputi jedni od najtraženijih modnih artikala na Lystu nakon što je uoči suprugove inauguracije u modelu s potpisom dizajnera Jonathana Cohena ugledana nova prva dama Jill Biden.

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...