NURKIĆ ZAŽELIO DRES PROSLAVLJENOG BH. REPREZENTATIVCA: Obratio se direktno klubu

Jusuf Nurkić podvrgnut je jučer operaciji zgloba desne ruke, koji je prije nekoliko dana slomio, a sada je započeo period rehabilitacije.

  • Show

  • 21. Jan. 2021  22. Jan. 2021

  • 0

Dok se oporavlja, Nurkiću je očigledno sinula ideja da nabavi dres legendarnog bh. fudbalera Hasana Salihamidžića, koji je danas član Upravnog odbora Bayerna i sportski direktor kluba.

Zbog toga je popularni Juka Bayernu pitanje postavio putem svog Twitter naloga, na kojem je objavio tvit obrativši se Bavarcima.

Pozdrav Bayern, kako mogu dobiti Bracin dres”, napisao je Juka na njemačkom jeziku i označio i Bayern, ali i našeg Salihamidžića.

Ostaje da vidimo da li će Nurkić uspjeti doći do dresa Salihamidžića iz perioda kad je nastupao za Bavarce, ali uvjereni smo da hoće, prenosi scsport.ba

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...