PROCURILE FOTOGRAFIJE IZ ZADRA: Zbog ovoga je Zoran Milanović napustio obilježavanje akcije "Maslenica"

Povodom obilježavanja 28. godišnjice vojno-redarstvene operacije „Maslenica '93“, predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović trebao je sudjelovati u programu u Zadru. No, Milanović je odbio sudjelovati u protokolu i vraća se u Zagreb.

  • Regija

  • 22. Jan. 2021  22. Jan. 2021

  • 4

Kako smo javili, predsjednik Milanović odbio je sudjelovati u obilježavanju kad je doznao da u protokolu sudjeluju i dvije osobe koje na sebi imaju natpis "Za dom spremni". O svemu se predsjednik telefonom čuo i sa premijerom Plenkovićem te je krenuo natrag u Zagreb, javlja reporter Rade Županović.

U nastavku pogledajte fotografije okupljenih zbog kojih je predsjednik napustio obilježavanje akcije.

Izvor: N1

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...