KOD NJIH LJEPOTA NE BLIJEDI: Evo kako izgledaju poznate žene koje su harale osamdesetih (FOTO)

Danas imamo Instagram zvijezde u pokušaju, blogerke željne slave, manekenke koje traju nekoliko sezona i izgube se.

  • Žena

  • 22. Jan. 2021  22. Jan. 2021

  • 0

Pojam ljepote se neprestano mijenja, ali osamdesete i dalje asociraju na žene koje su u glavama mnogih od nas ostale zamrznute u prostoru i vremenu.

Kako ljepotice iz tog vremena izgledaju danas?

Danas imamo Instagram zvijezde u pokušaju, blogerke željne slave, manekenke koje traju par sezona i izgube se. Osamdesetih smo imali žene koje nisu ličile jedna na drugu. Neke od njih su bile buntovnice, druge su harale modnim pistama.

Kim Basinger

alt

Zvijezda “Devet i po nedelja” danas ima 67 godina, aktivna je na Instagramu i zalaže se za prava životinja. Činjenica da je bila jedna od najvećih holivudskih zvijezda nije joj išla u prilog kad je ušla u srednje godine, jer je sve teže dobijala uloge. Posljednji film koji je snimila je “Fifty Shades Freed” iz 2018.

Michel Pffeiffer

alt

Danas 62-godišnja Mišel je ostala upamćena kao najljepša holivudska plavuša iz filma “Scarface”. I dalje je aktivna, a mediji ovih dana pišu o njenoj posljednjoj ulozi u novom filmu, crnohumorističkoj komediji “French Exit”.

Brooke Shields

alt

Pamtimo je iz popularnog filma "Laguna". Danas ima 55 godina i, kako kaže, od kćerki uči kako da se odnosi prema svom tijelu.

- Nikad nisam bila mršava. Uvijek sam bila sportski tip, što znači da se ne uklapate u velike uzorke. Moje kćerke kažu da sam zaobljena… Gledam ih kako to slave i učim od njih – rekla je Bruk Šilds. I dalje glumi u glavnim serijama.

Cindy Crawford

alt

Supermodel, danas ima 54 godine, a na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije bez šminke, u kupaćem kostimu, i sa kćerkom koja je danas top-model. Njih dvije su nedavno uradile zajedničku kampanju za Omega satove. U braku je već 22 godine.

Jennifer Beals

alt

Film “Flešdens” obilježio je cijelu jednu deceniju, a pokreti Jennifer u plesnim scenama se vježbaju i danas. Glumica ima 57 godina i aktivno se bavi fotografijom, ali je posljednjih godina snimila i nekoliko serija, među kojima je najzapaženija bila "The L Word".

Samantha Fox

alt

Dosta godina nakon Samantinog hita “Touch me” saznali su da je u vezi sa svojom menadžerkom, a karijeru je završila početkom devedestih. Godine 2007. je bila gošća jedne muzičke manifestacije u Čačku, kad je najavljeno da će dobiti spomenik u tom gradu, ali se od te ideje odustalo. Samantha danas ima 54 godine, a učestvovala je u nekoliko rijalitija.

Kim Wilde

 alt

Buntovna, lijepa, čupava – tako pamtimo legendarnu pjevačicu Kim Wilde. Jedna od najvećih zvijezda pop muzike, koju su proslavili hitovi poput “Kids In America”, “Cambodia” ili “You Keep Me Hangin On”, i danas je, u 60. godini aktivna i odlazi na turneje, iako je na vrhuncu karijere doživjela nervni slom pod teretom slave, piše "Hayat".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...