TUŽNA VIJEST: Nakon koncerta u Makarskoj preminuo pjevač "Mostar Sevdah Reuniona"

Sretenović je nađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi u nedjelju ujutro, nakon što je u subotu navečer sa svojim bendom održao koncert u Ljetnom kinu u Makarskoj.

  • Hronika

  • 08. Avg. 2021  

  • 0

Pjevač Mostar Sevdah Reuniona Milutin Sretenović Sreta preminuo je u nedjelju ujutro u Makarskoj u 75. godini.

Prema pisanju medija, Sretenović je nađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi u nedjelju ujutro, nakon što je u subotu navečer sa svojim bendom održao koncert u Ljetnom kinu u Makarskoj.

Njegovo tijelo pronašao je bubnjar Senad Trnovac kada se nakon doručka vratio u hotelsku sobu. Pozvao je Hitnu pomoć, a liječnici su odmah po dolasku utvrdili smrt.

Sretenovićevu smrt potvrdio je producent Tomislav Kašljević.

“Šokiran sam, izgubili smo divnog čovjeka i vrhunskog umjetnika”, izjavio je za medije.

Bend je otkazao sve koncerte. U nedjelju i ponedjeljak Mostar Sevdah Reunion trebao je još nastupiti u Šibeniku te Trogiru, prenosi N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...