ŽESTOK STAV SCHWARZENEGGERA O KORONAVIRUSU: “Ne, za****te svoju slobodu" (VIDEO)

Njegov video izazvao je mnoštvo reakcija, dok su neki obožavaoci pisali da se slažu s njim, drugi su mu poručili da ih je ovim istupom razočarao.

  • Show

  • 15. Avg. 2021  15. Avg. 2021

  • 1

Glumac Arnold Schwarzenegger oglasio se videom na društvenim mrežama kako bi podsjetio ljude na koronavirus i poštovanje mjera zaštite. Ispričao je šta misli o ljudima koji se ne pridržavaju mjera.

"Jedini način da to spriječimo je vakcinisanje, nošenje maski, socijalno distanciranje i redovno pranje ruku, a ne razmišljanje o tome kako je moja sloboda ovdje nekako narušena. Ne, zaje**te svoju slobodu", rekao je Schwarzenegger.

Dodao je da to što ljudi žele slobodu nije izgovor za nepoštovanje pravila.

"Da, imaš slobodu da ne nosiš masku, ali ti si glupan ako je ne nosiš, jer treba da štitiš sve oko sebe. Ne želim nikoga da predstavljam kao zlikovca, ali samo hoću da poručim svima da treba da prestanemo međusobno da se borimo i počnemo da radimo zajedno, jer virus postoji i bolje je vakcinisati se i nositi masku", poručio je glumac.

Njegov video izazvao je mnoštvo reakcija, dok su neki obožavaoci pisali da se slažu s njim, drugi su mu poručili da ih je ovim istupom razočarao.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...