“NIKADA NISMO SPREMNI NA POSLJEDNJI POZDRAV”: Dragan Čović se oprostio od prijatelja i člana HDZ-a...

Jednu od prvih reakcija na vijest o Mandićevoj smrti objavio je predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

  • Vijesti

  • 07. Okt. 2021  07. Okt. 2021

  • 2

Federalni ministar zdravstva Vjekoslav Mandić preminuo je danas u SKB Mostar, gdje je primljen prije nekoliko sedmica. Mandić je bio hronični srčani bolesnik, a ranije je imao i moždani udar od kojeg se nije oporavio.

Jednu od prvih reakcija na vijest o Mandićevoj smrti objavio je predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

- Danas je naš Vijeko, prijatelj i član HDZ-a BiH, izgubio životnu bitku. Iako nikada nismo spremni na posljednji pozdrav, u svojim ćemo mislima i molitvama nositi sjećanja. Izražavam duboku sućut obitelji, rodbini i prijateljima u ovim teškim trenucima. Počivao u miru Božjem, napisao je Čović na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...