BORBA ZA PAMĆENJE U UFC-u Strašni Jones razbio Ganea pa zaprijetio Miočiću...(VIDEO)

Već u prvoj rundi borbe protiv Ciryla Ganea, Jones je izvukao 'giljotinu' i prisilio Ganea na tapkanje.

  • Sport

  • 05. Mar. 2023  

  • 0

Jon Jones nakon više od tri godine vratio se u kavez, međutim ovog puta u teškoj kategoriji. Ipak, ishod je bio pobjeda 'Bonesa'!

Već u prvoj rundi borbe glavne borba UFC-a 258 protiv Ciryla Ganea, Jones je izvukao 'giljotinu' i prisilio Francuza na tapkanje, a nakon svega je nedvosmisleno poslao poruku da je Stipe Miočić njegov sljedeći protivnik.

Borbu je Jones otvorio odličnim ‘‘low kickom‘‘, no Gane ga je prvim udarcem pogodio u međunožje. Brzo se Jones oporavio te je pogodio desni direkt. Gane se kretao oko Jonesa dok je Jon prijetio jakim udarcima te je dosta pritiskao Ganea. Uspio je dosta brzo srušiti Ganea, uzeo mu je leđa no ne zadugo. Prošao je Jones u ‘‘mount‘‘, uhvatio giljotinu no nije ugrozio na prvu. No, iz drugog pokušaja Jones ponovno uhvatio giljotinu, no ovog puta je Ciryl tapkao.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...