SVA TRI VATRENA I JOŠ DVA: 5 znakova horoskopa koji će vas gotovo sigurno prevariti u vezi

Jer, neki tragaju za avanturama, drugi žele zabavu, a treći opet varaju da bi se osjećali željenima ili da bi ojačali svoj ego...

  • Sex i grad

  • 02. Nov. 2023  

  • 0

Horoskopski znak, prema astrologiji, može dati različite perspektive i uvide u osobnost i ponašanje pojedinaca te može utjecati na odanost u vezama. A neki od njih su skloniji varanju:

Ovan

Ovan je poznat po vatrenoj i strastvenoj prirodi. Uvijek su za nešto novo i uzbudljivo. Ova goruća želja za avanturom ponekad ih može učiniti nemirnim u vezama. To ih čak može učiniti sklonijima varanju. Žele istraživati svijet, uključujući i one u njemu.

Blizanci

Blizančeva podvojena osobnost čini ih jednim od najšarmantnijih znakova koji vole zabavu. Međutim, njihova prevrtljiva priroda ponekad ih može dovesti do toga da ih novi pojedinci i iskustva lako ometu. Ova znatiželja i uzbuđenje oko nečeg novog mogli bi ih navesti na varanje.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje. Cvjetaju u pažnji i divljenju. Međutim, ova stalna potreba za potvrdom ponekad ih može natjerati da je traže izvan svojih odnosa. Mogu varati da bi se osjećali željenima ili da bi ojačali svoj ego.

Škorpion

Škorpioni su poznati po strasti i intenzivnosti. No, to ih ponekad može učiniti pomalo posesivnim i ljubomornim. Ova kombinacija može dovesti do sukoba uzrokovanih ljubomorom u njihovim vezama, potencijalno ih gurajući prema nevjeri. Izgradnja povjerenja i održavanje otvorene komunikacije ključni su za lojalan odnos.

Strijelac

Strijelci vole slobodu i avanturu, pa mogu varati kada osjete da im odnosi ograničavaju neovisnost. Potreban im je prostor za istraživanje svijeta i avanture. Ako ste sa Strijelcem, razumijevanje njihovih potreba ključno je za održavanje jake veze, piše Astrotalk. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...