U POTRAZI ZA VJEČNOM MLADOŠĆU: Američki milioner tvrdi da je neobičnom metodom podmladio svoj penis za 15 godina (VIDEO)

Radim to dva mjeseca i subjektivno iskustvo mi govori da je moj penis recimo 15 godina mlađi - ustvrdio je

  • Sex i grad

  • 13. Nov. 2023  

  • 0

Američkog milijunaša Bryana Johnsona (46) nazivaju "najviše mjerenim čovjekom na svijetu", on sebe naziva najvećim biohackerom i borcem protiv starenja. U najnovijim pričama iz njegovih laboratorija Johnson tvrdi da je pomladio svoj penis za 15 godina. Učinio je to koristeći jednu od svojih kontroverznih metoda koja uključuje elektro-šokove.

Johnson se počeo bogatiti kada je osmislio platformu za online plaćanje Braintree i u prve tri godine njezina postojanja zaradio pet milijuna dolara. Zatim je, 2012. godine kupio aplikaciju Venmo za 26 milijuna dolara, da bi godinu kasnije sve skupa prodao PayPalu za 800 milijuna. Od tada se posvetio tvrtki Blueprint kroz koju želi poboljšati kvalitetu života i osigurati pristup visokotehnološkim medicinskim pretragama koje omogućavaju ranu dijagnostiku bolesti. Zaradu, pak, troši na svoje zdravstvene pothvate poput uređaja koji mjere noćne erekcije i na razmjenu krvne plazme sa svojim sinom tinejdžerom i sa svojim ocem. 

 Svatko bi trebao znati tri stvari: svoju težinu, koliko brzo starite i trajanje vaših noćnih erekcija - objasnio je bogataš u novoj emisiji iznimno popularnog podcasta Stevena Bartletta, The Dairy of a CEO. - Ti su podaci izuzetno bitni jer govore o psihičkom i seksualnom zdravlju. Mjerenje seksualne funkcije može pomoći predvidjeti i druge važne parametre, poput stanja kardiovaskularnog sustava. Ta činjenica mnogima nije poznata.

U podcastu je objasnio kako skida godine sa svoji genitalija.

- Dakle, imamo tu tehnologiju, imamo štap, vi sjednete i onda tehničar koristi taj štap kojim u suštini šokira vaš penis preko akustične tehnologije - objasnio je i usporedio ovu metodu s liječenjem pokidanih ligamenata ili ozljede zgloba.

 Stvarate mikro-ozljede koje organizam obnavlja - rekao je - Ta se tehnologija koristi za cijelo tijelo. Ima široku primjenu, pa i za erektilnu disfunkciju.

Napomenuo je kako on ne pati od erektilne disfunkcije i pohvalio se: "Ja imam savršene rezultate u svim kategorijama. No, pitali smo se što će biti ako primijenimo taj fokusirani šok i hoće li on u osnovi pomladiti penis i pojačati noćne erekcije".

Za sada, on je "šokiran rezultatima".

- Radim to dva mjeseca i subjektivno iskustvo mi govori da je moj penis recimo 15 godina mlađi - ustvrdio je. Još smo uvijek u ranim fazama istraživanja, trebamo još mnogo toga izmjeriti, dobiti još mnogo podataka prije bilo kakvih tvrdnji.

Johnson je domaćinu Bartlettu pokazao napravu koju koristi za bilježenje rezultata. Nalikuje na kutijicu za bežične slušalice s elastičnim nastavkom. Njega korisnik namjesti oko baze penisa.

- Tijekom noći, kada dobijete erekciju, uređaj će zabilježiti povećanje penisa, kao i broj erekcija, njihovo trajanje i snagu. - kazao je.

U kolovozu se Johnson pohvalio uspjesima njegova programa za pomlađivanje penisa, otkrivši kako je uspio postići važne ciljeve - savršene erekcije i savršenu tvrdoću. Tada je rekao da su njegove noćne erekcije bile na razini zdravog 49-godišnjaka, a njegov je cilj postići "penilnu dob" 18-godišnjaka.

Johnsonova potraga za vječnom mladošću (ili vječnim životom), počela je 2020. godine i od tada je u nju uložio otprilike šest milijuna dolara. Njegov program koji košta oko dva milijuna dolara godišnje, osim razmjene plazme s ocem i sinom, uključuje i uzimanje više od 80 dodataka vitamina i minerala dnevno, te konzumiranje 35 kilograma pirea od različitog povrća mjesečno.

Angažirao je tim od tridesetak liječnika koji redovito kontroliraju njegovu krv, srce, jetru, bubrege, mozak, krvne žile i seksualno zdravlje. Danas, tvrdi, ima srce 37-godišnjaka, kožu 28-godišnjaka, a njegova fizička forma je na razini 18. godišnjeg mladića.

   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...