JESU LI CENTIMETRI NAJVAŽNIJI: Doktorica tvrdi da je OVO prosječna veličina penisa - mogli biste se jako iznenaditi!

Prema riječima ove doktorice, prosječna dužina muškog spolnog organa je oko 10 cm

  • Sex i grad

  • 02. Jan. 2024  

  • 0

Dr. Jen Caudle iz Philadelphije postala je viralna senzacija posljednjih mjeseci zbog svojih savjeta o zdravlju na TikToku.

Ovaj put pričala je o prosječnoj veličini penisa, a sve kako bi se muškarci i žene oslobodili pritiska da muški spolni organ treba izgledati na određeni način. 

Brojke odnosno veličina prosječnog muškog spolnog organa sve je iznenadila. 

image

Dr. Jen Caudle

- Kao obiteljski doktor pričam o raznim temama - rekla je dr. Caudle pa napomenula da većina ljudi misli da je prosječna veličina muškog spolnog organa znatno veća nego što zapravo je, piše Blic.

Dodala je: "Pod brojem dva, postoji veliki društveni pritisak da se izgleda na određeni način, ovo se odnosi i na muškarce i na žene. Važna poruka je da dobro izgledate takvi kakvi jeste, to je najvažnija poruka koju pokušavam prenijeti ovim videom".

Prema riječima ove doktorice, prosječna dužina muškog spolnog organa je oko 10 cm, a ta brojka u stanju erekcije iznosi oko 13 cm.

Napomenula je da seksualno zadovoljstvo ne ovisi o brojevima kao i da se muškarci ne trebaju poistovjećivati s određenim centimetrima. Ipak, cifre su i te kako bitne muškarcima koji su se oglasili nakon ovog videa pa poručuju da su daleko iznad prosjeka.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...