FATALNA ALBANKA SVE OTKRILA: Ostavila poznatog nogometaša jer je loš u krevetu, a zatim napravila pravu pometnju...

Ostavila fudbalera jer je loš u krevetu, uslijedila surova karma: Zgodna Albanka otkrila intimne detalje

  • Sex i grad

  • 30. Jan. 2024  

  • 0

Postala je planetarno poznata kada se udala za Blerima Džemailija, a onda je slava Erjone Sulejmani prosto eksplodirala.

Godinama su punili naslovne strane načinom na koji su se razišli, a taj turbulentni razvod je učinio da i ona progovori o mnogim intimnim detaljima.

Ona nije mogla da ćuti, pa je rekla da nije voljela Blerima, te da je bio loš u krevetu, što je odlučila da kaže u jednom rijaliti programu. Godinama kasnije joj se to obilo o glavu jer je stigla karma.

“Fudbaleri svakako nisu nešto u krevetu. Nisu veliki ljubavnici. Se** prije utakmice? Sve to oni sami odrade”, poručila je ona i tako počela seriju kontroverznih izjava.

“Ne znam zašto je homoseksualnost i dalje problem u današnje vrijeme. Mislim na fudbal i opšte. U fudbalu ima mnogo homoseksualaca”, pričala je Sulejmani.

Džemaili nije htio da trpi takvo ponašanje u javnosti, inače bivše Miss Albanije, pa je podnio zahtjev za razvod braka, a ona je dobila starateljstvo nad sinom.

Džemaili je javno govorio da je ona loša majka i da ne smije da vaspitava njihovo dijete, ali je ona nakon braka odlučila da ulazi iz afere u aferu.

“Nikada nisam varala! I nikad neću jer želim da imam čistu savjest kad se pogledam u ogledalo. Jesu li me varali? Saznala sam da imam rogove veće od jelena! Ja lično nikad ne bih oprostila prevaru. Zato sam slobodna”, poručila je jednom prilikom.

Nije jasno na koga je tačno mislila.

"Upoznala sam supruga u vrijeme kada sam postala Miss Albanije. Kada mi je rekao da je fudbaler pomislila sam ‘Ne želim vezu sa tobom’. Danas, kada sam slobodna shvatam koliko je težak život žene fudbalera. Zanemariš svoj život kako bi mogao pratiti nečiji. Stalno mijenjaš države, gradove, stalno poslove. On je otac moje djece i poštujem ga. Želim mu da postigne ono što želi, ali ne volim ga više”, pojasnila je o tome kako su se upoznali.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...