UPOZNAJTE NAJSEKSI HRVATSKU INFLUENSERICU: Voli modu, sluša narodnjake, "provokativno" se oblači, a iza svega se krije NEVJEROVATNA PRIČA! (FOTO)

Mlada Zagrepčanka u dvadesetima je preko noći dobila na hiljade pratitelja, a većina njih je za sada iz inostranstva. Već sada dobiva brojne komplimente, a pošto izgleda savršeno većinom je prate muškarci

  • Sex i grad

  • 20. Mar. 2024  21. Mar. 2024

  • 0

Jeste li čuli za Lauru Ris? Mnogi su posljednjih sedmica primijetili ovu novu hrvatsku "influencericu" koja je u kratko vrijeme skupila više hiljada pratitelja, a broj obožavatelja iz dana u dan joj raste.

altFoto: PROMO

Naime, riječ je o influencerici koju je stvorila umjetna inteligencija, a cilj joj je zavladati domaćim tržištem baš kao što to čine i njene "kolegice" širom svijeta. AI tehnologija sve je utjecajnija na društvenim mrežama, a AI modeli sve su popularniji širom svijeta. Laura je odlučila biti među prvima u Hrvatskoj i za sada joj dobro ide.

"Laura Ris je mlada Zagrepčanka u dvadesetima. Voli izlaziti, voli modu, a naravno kao i svi mladi sluša i narodnjake. Zamišljena je kao djevojka željna uspjeha, a cilj joj je da u budućnosti može i živjeti od svojih objava na Instagramu. Činjenica je da danas influenceri uzimaju nerealne iznose za svoje objave, a svi znamo da to nije zahtjevan posao i da su cijene nepotrebno otišle u nebo. Laura je netko s kime testiramo tržište, ali cilj je da AI modeli sutra budu konkurentni na influencerskom tržištu i da se napokon sruše neopravdano visoke cijene", objašnjava tvorac Laure Ris koji u testnoj fazi želi ostati u tajnosti.

altFoto: PROMO

Ukoliko ova testna faza dobro prođe, postoji mogućnost da se uz Lauru pojave i novi AI modeli te da se ozbiljno plasiraju na tržište oglašavanja. Laura je test koji će vidjeti kako Hrvatska diše po tom pitanju, ali i pokazati domaćoj publici kako se može s lakoćom transformirati u ono što publika poželi.

altFoto: PROMO

Laura je preko noći dobila na hiljade pratitelja, a većina njih je za sada iz inozemstva. Naime, kako su ovakvi modeli na zapadu već prilično popularni, tako su Lauri počeli stizati pratitelji iz Amerike, Francuske, Kanade, Norveške, ali i Irana, Kine i Japana. Laura je sada odučila predstaviti se medijima i dobiti obožavatelje i u Hrvatskoj, ali i cijelog regiji.

altFoto: PROMO

Laura će se na profilu ponašati kao i svaka druga influencerica. Objavljivat će svaki svoj korak, pokušati biti modni uzor, ali i paziti da izgleda besprijekorno.

Već sada dobiva brojne komplimente, a budući da izgleda savršeno većinom je prate muškarci, no sve više i žene kojima je nerijetko inspiracija za stvaranje novih fotografija.

altFoto: PROMO

Ako još niste, zapratite Lauru Ris na Instagramu jer kako i ona sama kaže – bit će vaša najdraža influencerica i s lakoćom će vam pokazati koliko može biti stvarna.

altFoto: PROMO

altFoto: PROMO

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...