A ŠTA ĆEŠ DRUGO BUDALAMA: Navijači Partizana i sinoć vrijeđali Džanana Musu, on im se smijao (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida sinoć su u okviru 31. kola Eurolige gostovali Partizanu u Beogradu, gdje su ostvarili laganu pobjedu rezultatom 88:76.

  • Zabava

  • 22. Mar. 2024  22. Mar. 2024

  • 3

Ponovo su navijači Partizana uvredljivo skandirali našem Džananu Musi, a reprezentativac Bosne i Hercegovine očito je na to već navikao te više niti nema problem s tim.

"Musa Turčine, napuši se ku*****", orilo se s tribina beogradske Arene tokom zagrijavanja igrača Reala.

Kamere su snimile reakciju Muse, koji se na ovo skandiranje samo smijao, a to je trajalo dosta dugo.

Tako je Musa pokazao da ga više ne dotiču uvredljive poruke navijača Partizana koji su nas sve na to navikli u godinama iza nas. Podsjećamo, isti je slučaj bio kada su prošle godine Partizan i Real Madrid igrali duele play-offa.

Tada je Musa priznao da mu je sve teško palo, ali ove godine je očito naučio lekciju i odlučio da im odgovori na najbolji mogući način - osmijehom.

Sinoćnju utakmicu je Musa okončao s tri ubačena poena, a trener Chus Mateo dao mu je jako malu minutažu zbog stomačnih problema koje je imao prethodnih dana. 

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...