ZANIMLJIVO: Optička iluzija otkriva jeste li neodlučna ili dobrodušna osoba?

Prema stručnjakinji za optičke iluzije Mii Yilin, ako prvo vidite osobu koja gura kuglu uz brdo, onda ste...

  • Zabava

  • 25. Mar. 2024  

  • 0

Optičke iluzije dugo su zbunjivale internet, a mnogo puta te slike zapravo ne otkrivaju ništa o našoj osobnosti ili emocijama.

Ali, pružaju dobru zabavu - što je sjajno kada više ne znate što raditi sa svojim mališanima, piše Mirror.

Međutim, nova optička iluzija može otkriti jeste li neodlučni ili dobrodušni samo na temelju onoga što prvo vidite. Zaintrigirani? Bacite pogled na sliku ispod.

Sisyphus. 2021. pic.twitter.com/7xDoWQFKWD

Prema stručnjakinji za optičke iluzije Mii Yilin, ako prvo vidite osobu koja gura kuglu uz brdo, onda ste “neodlučna” osoba. To utječe na sve u vašem životu – od onih velikih rizika poput preuzimanja novog posla ili preseljenja u novu zemlju, do “sitnih svakodnevnih odluka” kao što je kakvu kavu ćete naručiti.

“Imate tendenciju biti preopterećeni kada imate više opcija i na kraju odugovlačite jer želite napraviti savršen potez”, dodala je Yilin, “Vaš strah od odbijanja sprječava vas da riskirate i postignete veći uspjeh. Trebali biste više vjerovati svojoj intuiciji i upamtiti da je jedini neuspjeh ne pokušavati”, piše Mirror.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...