PREPOZNAJETE LI OVOG DJEČAKA: Danas je jedan od najboljih bh. nogometaša...

Sve su izvjesnije priče, da je bavarski gigant Bayern zainteresovan za dovođenje Demirovića naredne sezone.

  • Zabava

  • 25. Mar. 2024  

  • 0

Bh. reprezentativac Ermedin Demirović danas slavi 26. rođendan. Napadač Zmajeva i Augsburga, dobio je mnogo čestitki na društvenim mrežama, a posebnu je objavila uz fotografiju njegova majka Fatima iz djetinjstva.

alt

alt

Na 24 utakmice za “Zmajeve” postigao je jedan gol protiv Crne Gore, ali onaj zlata vrijedan, koji nam je donio plasman u elitnu grupu UEFA Lige nacija.

Debitovao je 24. marta 2021. godine protiv Finske, a trenutno nastupa za Augsburg, za koji je ove sezone na 26 utakmica postigao 14 golova i imao 8 asistencija u Bundesligi.

Sve su izvjesnije priče, da je bavarski gigant Bayern zainteresovan za dovođenje Demirovića naredne sezone.

Sretan 26. rođendan našem Ermedinu Demiroviću.  Na 24 utakmice za "Zmajeve" postigao je jedan gol protiv Crne Gore,...

Posted by Nogometni savez Bosne i Hercegovine on Monday 25 March 2024

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...