NAVIJAČI SRBIJE ĐONOM NA DRAGANA STOJKOVIĆA PIKSIJA: "Nas bi i reprezentacija Vatikana namučila",

I bez obzira što su pobijedili u gostima.

  • Zabava

  • 25. Mar. 2024  25. Mar. 2024

  • 1

Fudbalska reprezentacija Srbije pobijedila je u prijateljskoj utakmici u gostima u Larnaci selekciju Kipra sa 1:0. Strijelac pobjedničkog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmoj minuti.

Najbolju priliku Kipar je imao u 65. minuti, kada je Pitas sa 20 metara pogodio stativu.

"Nas bi i reprezentacija Vatikana namučila", "Smijeniti Piksija dok nije kasno", "Sramno", "Nije li dosta sramote sa Piksijem?".

"Sramota je kako su igrali. Rezultat u prijateljskoj utakmici mislim da nikoga ne interesuje", "Ma velesila. jedva gol protiv Kipra, 0-4 protiv sankcionisanih Rusa", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...