RONALDO SE NALJUTIO NA PELJTU ŠTO MU NIJE SVIRAO FAUL: Portugalac je ljutitim reakcijama... (VIDEO)

(...) pokazivao šta misli o njegovoj odluci.

  • Zabava

  • 26. Mar. 2024  26. Mar. 2024

  • 0

Fudbalske reprezentacije Slovenije i Portugala igraju prijateljski meč u Ljubljani, a najbolji bh. arbitar Irfan Peljto imao je dosta posla u prvom poluvremenu.

Meč je dosta dinamičan i obiluje dosta oštrom igrom, a Peljto se u jednom trenutku našao i u nemilosti Cristiana Ronalda.

Ronaldo je tvrdio da je dobio udarac u nogu, no Peljto nije signalizirao faul za goste što je Portugalca razbjesnilo.

Ronaldo je pao na travnjak i pokazivao na dio noge gdje ga je slovenski fudbaler udario, a dok ga je Peljto pokušavao smiriti Portugalac je ljutitim reakcijama pokazivao šta misli o njegovoj odluci.

Cijelu situaciju pogledajte ovdje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...