LOVAC PAO NA JEDNOSTAVNOM PITANJU: Takmičari u "Potjeri" odnijeli kući pozamašne iznose....

Naposljetku, natjecatelji su izvrsnom igrom pobijedili lovca i lijepu svotu ponijeli kući.

  • Show

  • 27. Mar. 2024  27. Mar. 2024

  • 0

U novoj epizodi kviza Potjera takmičili su se Tomislav, Frane, Marlon i Pavao. Do završne potjere došla su sva četiri natjecatelja i protiv lovca Deana Kotige borili se za 16.500 eura.

Prvo pitanje u završnoj potjeri koje je lovac dobio bilo je o Hajduku. "Majica s likom kojeg je pjevača omiljeni odjevni predmet navijača Hajduka?" glasilo je pitanje, no Kotiga nije znao odgovor.

Kotiga u Potjeri nije znao odgovor na pitanje o Hajduku, mnogima će biti prelagano

"Tome Bebića", bio je njegov odgovor. Natjecatelji su spominjali Vinka Cocu, no naposljetku su dali tačan odgovor - Miše Kovača. 

"Dobro, može i to. Ima smisla", prokomentirao je Kotiga pa rekao: "Toma Bebić, Hajduk, Split."

alt 

Naposljetku, natjecatelji su izvrsnom igrom pobijedili lovca i lijepu svotu ponijeli kući.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...