VRUĆI ZAGRLJAJI NA BAHAMIMA: Taylor Swift uhvaćena s dečkom na plaži, opušteno su odmarali i mislili da ih niko ne gleda... (FOTO)

Izležavali su se na pijesku, grlili jedno drugo u vodi dok je Swift držala piće u ruci

  • Estrada

  • 27. Mar. 2024  

  • 0

Taylor Swift i Travis Kelce pobjegli su od svojih obaveza na odmor na Bahame. Tamo su u četvrtak fotografirani na plaži dok su odmarali, a uhvaćeni su i u vrućem poljupcu u moru.

Izležavali su se na pijesku, grlili jedno drugo u vodi dok je Swift držala piće u ruci. Odjenula je žuti bikini, a od sunca se zaštitila sunčanim naočalama. Njezin dečko, NFL zvijezda, nosio je plave kupaće hlače.

Dan prije romantičnog provoda na plaži, par je viđen kako šetaju uz more. Swift je nedavno završila međunarodni dio svoje hit Eras turneje, nastupajući u Tokiju, Australiji i Singapuru početkom 2024. Nastavit će s nastupima u maju počevši od Pariza. Kelce je Taylorina podrška na njezinoj turneji, ali i ona je njemu u njegovoj karijeri. Pratila je njegove utakmice, a njegov klub Kansas City Chiefsi pobijedili su treći put na Super Bowlu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...